Mats Petersson
Ansvarig mäklare
Mats Petersson Mobil: 0705-14 84 85 Tel: 0455-35 50 80 Skicka e-post Boka värdering Till bobutiken

Margaretha Wester
Assisterande
Margaretha Wester Direkt: 0455-35 50 84 Tel: 0455-35 50 80 Skicka e-post Boka värdering Till bobutiken
Fastighetsbeteckning: Hålan 18:99 Kommun: Karlskrona Tomtarea: 1 350 kvm Taxeringsvärde: 152 000 kr Skattesats: 34,61 Upplåtare: Äganderätt Pris: 375 000 kr eller bud
  /9

Kullavägen 38

-

Sturkö

Tomt om ca 1 350 kvm för byggnation av permanent- eller fritidshus med centralt och bra läge på Sturkö. Närhet till skola, affär, bussförbindelse m.m. Naturskönt och lugnt område. Tomten är gallrad, delvis utfylld och grovplanerad. Vid tomtgränsen finns anslutning till vatten- och avlopp (via förening idag, kommunalt inom ca 1 år). Anslutningskostnaden är redan inbetald och klar. Egen avloppsbrunn med pump finns redan på tomten. Även elanslutning finns vid tomtgränsen (avgift ej betald). Tillsammans med 6 st grannfastigheter finns en gemensam brunn (via servitut) för bevattning.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för visning på plats.

Tomtarea 1 350 m² (friköpt). Tomten: Avröjd naturtomt.

Byggnadssätt

Vatten och avlopp saknas.

Ekonomi

Pris 375 000 kr eller bud. Taxeringsvärdet är 152 000 kr (fastställt avseende år 2012). Typkod 210

Servitut, planbestämmelser m m

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Brunn Mm.

Allmänt
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Lägg som favoritbostad Tipsa en vän via e-post Rekommendera Våra mobila tjänster Skriv ut
Counter
Tyck till om vår webbplats!
Stäng
Vi behöver dina idéer och önskemål för att kunna göra vår webbplats ännu bättre.
Observera att vi inte kan besvara din kommentar. Gäller det ett specifikt ärende använd länken "Kontakta oss" högst upp på sidan