Berit Johansson
Ansvarig mäklare
Berit Johansson Direkt: 070-619 45 20 Mobil: 070-619 45 20 Tel: 0431-185 50 Skicka e-post Boka värdering Till bobutiken
Fastighetsbeteckning: Magnarp 6:109 Kommun: Ängelholm Typ: 1-planhus med delvis källare Boendeform: Friliggande villa Byggår: 1945 Boarea: 60 m² Tomtarea: 1000 m² Rum: 4 Rok varav 3 sovrum Pris: 2 775 000 kr eller högstbjudande
Pris: 2 775 000 kr eller högstbjudande Driftkostnad: 19 892 kr/år.
Fördelas enligt följande:
- Uppvärmning
14 500 kr
- Vatten/avlopp
2 704 kr
- Renhållning
2 288 kr
- Sotning
400 kr

Antal kWh/år 14212.
Pantbrev: 2 st om totalt 2 000 000 kr. Taxeringsvärde: 1 347 000 kr varav mark 960 000 kr Värdeår: 1945 Skattesats: 31,78 Typ: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer
Grund: Källare, krypgrund Stomme: Trä Bjälklag: Trä Fasad: Trä, nymålad -2011 Takbeklädnad: Tegel, nyare papp och läkt Hängrännor: Plåt -2011 Fönster: Dubbelkopplade Ventilation: Självdrag Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmningssystem: Direktverkande el. Öppen spis med insats.
  /1

Skepparens Väg 3

-

Björkhagen-Nära hav och bad

Charmigt hus, för både permanent- och fritidsboende, inhägnat med bokhäck och med gångavstånd till morgondoppet! Lugnt fint läge på återvändsgata intill skogen mellan Björkhagen och Magnarp. 60 välplanerade kvm som är renoverade med varsam hand, målade trägolv, framtagen tegelvägg på skorstenstock, mysigt kök med både modern och äldre inredning. Sällskapsrum med öppen spis med insats, dubbla altandörrar mot stort trädäck. 3 sovrum. Helkaklad toalett med dusch. Källare under del av huset med förrådsutrymmen och tvättstuga. Redskaps- och vedbod. Trädgårdstomt med fina sommarblommor, köksträdgård, fruktträd och stenlagda gångar och uteplatser. Ett smultronställe!

Rumsbeskrivning

Hall, öppet mot kök, lucka till vind.
Helkaklat badrum med dusch och toalett, badrumsskåp -2010, elslingor i golv.
Kök med matplats, målad köksinredning, målat plankgolv, köksmaskiner med rostfria fronter, spis med varmluftsugn, fläkt och kyl/frys.
Sällskapsrum, målat plankgolv, öppen spis med insats, dubbla altandörrar mot trädäck-2011.
Sovrum, garderobsrad -2012, trägolv-2012.
Sovrum, målat plankgolv.
Sovrum, målat plankgolv.


Källare under del av huset.
Förråd.
Tvättstuga med vask, tvättmaskin -2010, torktumlare -2010, varmvattenberedare.

Tomt

Tomtarea 1 000 m² (friköpt).Trädgårdstomt med fina sommarblommor, köksträdgård, fruktträd och stenlagda gångar och uteplatser.

Övriga byggnader

Redskapsbod och vedbod.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Trädäck 30 kvm.
Uteplats 2: Plattsatt uteplats.
Uteplats 3: Stenlagd uteplats.

Bilplats

Biluppställningsplats.

TV & Internet

TV: TV-antenn.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Barkåkra GA:3.

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-05-30).

Övrigt

Fasaden nymålad 2011, hängrännor, stuprör, ytterbelysning -2011.
Altanräcke och trädäck -2011.

Information om energideklaration

Energideklaration av byggnader är inte enbart en svensk företeelse, utan en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från och med den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och blev mer omfattande. Målet med de nya reglerna är att energideklarationen ska delges köparen av en byggnad eller en del av en byggnad eller nyttjanderätt när den förmedlas.
Läs mer om Energideklaration på vår hemsida eller boverket.se.

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Lägg som favoritbostad Tipsa en vän via e-post Rekommendera Våra mobila tjänster Skriv ut
Counter
Tyck till om vår webbplats!
Stäng
Vi behöver dina idéer och önskemål för att kunna göra vår webbplats ännu bättre.
Observera att vi inte kan besvara din kommentar. Gäller det ett specifikt ärende använd länken "Kontakta oss" högst upp på sidan