FAST PRIS! - Ring mäklaren för visningstid!
Göran Kristiansson
Ansvarig mäklare
Göran Kristiansson Direkt: 018-68 58 86 Mobil: 0707-68 58 61 Tel: 018-685800 Skicka e-post Boka värdering Till bobutiken
Fastighetsbeteckning: Östaboda 1:5 Kommun: Uppsala Typ: 1-plan Boendeform: Fritidshus Byggår: 1976 Boarea: 54 m² Tomtarea: 2010 m² Rum: 3 Rok varav 2 sovrum Pris: 495 000 kr Fast pris
Pris: 495 000 kr Fast pris Driftkostnad: 15 483 kr/år.
Fördelas enligt följande:
- Försäkring
1 733 kr
- Vatten/avlopp
2 600 kr
- Renhållning
1 300 kr
- Sotning
250 kr
- Hushållsel
8 000 kr
- Samfällighet
1 600 kr
Pantbrev: 1 st om totalt 18 000 kr. Taxeringsvärde: 350 000 kr varav mark 188 000 kr Värdeår: 1976 Skattesats: 33,51 Typ: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Tillträde: 2012-07-23
Grund: Plintar Stomme: Trä Bjälklag: Trä Fasad: Liggande träpanel Takbeklädnad: Betongpannor Fönster: 2-glasfönster Vatten/avlopp: Enskilt vatten, borrad vattenbrunn, enskilt avlopp, slambrunn.
Uppvärmningssystem: Direktverkande el och braskamin
  /21

Östaboda 219

-

Björklinge

FAST PRIS - RING FÖR VISNING
Fritidshus om 54 kvm fördelat på vardagsrum, kök, två sovrum och duschrum. Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp från flera fönster, öppen spis. På den härliga trädgårdstomten finns även ett rymligt gästhus och en friggebod.

Spendera sommaren här och svalka er med ett dopp i den gemensamma poolen!

Huset ligger i ett populärt sommarstugeområde och ingår i Östaboda-Bolanda Samfällighetsförening. I området finns ett poolområde med 2 pooler, en för vuxna och en för barn. I föreningen ingår totalt 34 tomter och på några av tomterna bor man året om. En festkommitté utses årligen som anordnar ev dans och lekar på midsommaraftonen och sensommarknyt.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

KAPPRUM: med plastmatta och tapetserade väggar
DUSCHRUM: med plastmatta, våtrumstapet på väggarna. Duschkabin, wc tvättställ, spegelskåp och tvättmaskin.
KÖK MED MATPLATS: plastmatta och tapetserade väggar. Spis och kombinerad kyl/frys.
SOVRUM 1: plastmatta, tapetserade väggar.
SOVRUM 2: plastmatta, tapetserade väggar.
VARDAGSRUM: med trägolv, tapetserade väggar och braskamin.

Tomt

Tomtarea 2 010 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.

Övriga byggnader

GÄSTSTUGA om 26 kvm med sovrum samt bastu.
FRIGGEBOD om 10 kvm.

Renoveringar

Badrum renoverat 2011.

TV & Internet

TV: TV-antenn.
Internet: ADSL.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Götbrunna GA:1, Uppsala Östaboda GA:1, Uppsala Östaboda GA:2.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1973-11-12).

Information om energideklaration

Energideklaration av byggnader är inte enbart en svensk företeelse, utan en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från och med den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och blev mer omfattande. Målet med de nya reglerna är att energideklarationen ska delges köparen av en byggnad eller en del av en byggnad eller nyttjanderätt när den förmedlas.
Läs mer om Energideklaration på vår hemsida eller boverket.se.

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Lägg som favoritbostad Tipsa en vän via e-post Rekommendera Våra mobila tjänster Skriv ut
Counter
Tyck till om vår webbplats!
Stäng
Vi behöver dina idéer och önskemål för att kunna göra vår webbplats ännu bättre.
Observera att vi inte kan besvara din kommentar. Gäller det ett specifikt ärende använd länken "Kontakta oss" högst upp på sidan