Fastighetsbeteckning: Norra Daglösed 1:5 Kommun: Filipstad Pris: 750 000 kr Utgångspris
Pris: 750 000 kr Utgångspris Pantbrev: 2 st om totalt 300 000 kr. Skattesats: 34,97 Typ: 120, Bebyggd lantbruksenhet
  /1

Daglösen 47

-

Daglösen

Fastigheten har ett naturskönt läge med mark som gränsar till sjön Daglösen. Möjlighet finns för byggnation för fritidsboende,150 meter från sjön.

Servitut, planbestämmelser m m

Servitut: Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Kraftledning, Nyttjanderätt Tele.

Gemensamhetsanläggning: Filipstad Norra Daglösed S:1, Filipstad Norra Daglösed S:2, Filipstad Södra Daglösed GA:2.

Övrigt

Jakt och fiskerätt.

Sjötomt vid sjön Daglösens västra strand.
Sjön Daglösen ingår i Bergslagskanalen ( totalt 65 km ) som sträcker sig mellan Filipstad i norr och Karlskoga i söder, och omfattar ett stort antal sjöar, älvar, kanaler och slussar. " Ett unikt sjösystem ".

Information om energideklaration

Energideklaration av byggnader är inte enbart en svensk företeelse, utan en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från och med den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och blev mer omfattande. Målet med de nya reglerna är att energideklarationen ska delges köparen av en byggnad eller en del av en byggnad eller nyttjanderätt när den förmedlas.
Läs mer om Energideklaration på vår hemsida eller boverket.se.

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Lägg som favoritbostad Tipsa en vän via e-post Rekommendera Våra mobila tjänster Skriv ut
Counter
Tyck till om vår webbplats!
Stäng
Vi behöver dina idéer och önskemål för att kunna göra vår webbplats ännu bättre.
Observera att vi inte kan besvara din kommentar. Gäller det ett specifikt ärende använd länken "Kontakta oss" högst upp på sidan