Ansvarig mäklare
Susanne Svärd Direkt: 0485-66 90 43 Mobil: 070-5649043 Tel: 0485-66 90 40 Skicka e-post Boka värdering Till bobutiken
Fastighetsbeteckning: Del av fastigheten Räpplinge 8:3 Kommun: Borgholm Skattesats: 34,4 Upplåtare: Äganderätt Pris: 495 000 kr Utgångspris
  /9

Skogsstigen 7

-

Strandtorp-Borgholm

Tomten är under avstyckning och blir c:a 3 800 kvm. Tomten ligger i ett lugnt, eftertraktat område i populära Strandtorp med möjlighet till härlig utsikt mot Kalmarsund. Cykelavstånd till Borgholm och närhet till fina bad och golf i Ekerum.
Möjlighet att hyra båtplats i Strandtorps hamn.

Naturtomt.

Byggnadssätt

Kommunalt vatten i tomtgräns, avlopp saknas, ombesörjes av nya ägaren.

Ekonomi

Pris 495 000 kr Utgångspris.

Servitut, planbestämmelser m m

Servitut: Andel i samfällighet/GA: Räpplinge-Strandtorp GA:2 Förmån, Officialservitut: Väg.

Vägbeskrivning

Från Borgholm kör mot Kalmar på väg 136. Kör ca 5,5 km sväng höger mot Strandtorp. Efter ca 450m sväng vänster på Skogsstigen, kör ca 100m sväng vänster vid den röda verkstadsbyggnaden. Tomten ligger ovanför det gula bostadshuset.

Allmänt
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Lägg som favoritbostad Tipsa en vän via e-post Rekommendera Våra mobila tjänster Skriv ut
Counter
Tyck till om vår webbplats!
Stäng
Vi behöver dina idéer och önskemål för att kunna göra vår webbplats ännu bättre.
Observera att vi inte kan besvara din kommentar. Gäller det ett specifikt ärende använd länken "Kontakta oss" högst upp på sidan